donderdag 30 juni 2016

Hello You! Hoi lieve lezer,
Of je nu oprecht interesse in mijn blog hebt, of gewoon vreselijk nieuwsgierig bent, ik vind het leuk dat je dit leest.

Wie ben ik?
Alhoewel ik het liefst een originele bijzondere naam zou noemen is het gewoon Gerdien. Met dank aan mijn ouders. Maar ik besta uit meer dan alleen een naam! Ik ben een meisje die 1997 uit het ei kroop, en toen er voor het eerst tandjes kwamen kwam er ook een potlood. En nu kan ik een hele blahblah houden over hoe het ging toen, een samenvatting is dat ik en dat potlood onafscheidelijk werden. Mijn hersenen ontwikkelden met een soort kronkel waarin creativiteit een grote plek had. Dus als jij gewoon een boom ziet, zie ik een oude gerimpelde bruine stam met daarboven een waaier van kleur waardoor ik helemaal blij wordt. Zoiets. Alleen dan minder extreme. Ik hou erg veel van bloemen, maar ik kan ze alleen niet zo goed verzorgen dus zul je alleen cactussen op mijn kamer vinden. Cactus-lover alert!


Wat doe ik?
Ik teken veel. (nee echt!?) . Schrijven is ook helemaal leuk. Vroeger toen ik klein was (nu begin ik niet over dat grietje die net tanden kreeg) schreef ik allemaal verhalen in schriften en bewaarde ze zodat ze ooit een keer uitgegeven konden worden. Uiteindelijk gaf ik de moed maar op. Tot bloggen ineens helemaal hip werd. Mijn gekronkelde hersens vonden het wel leuk klinken dat bloggen, dus met schitterende oogjes en trillende handjes begon ik. Mijn eerste blog was samen met een vriendin. Uiteindelijk werd ik een beetje meer zelfstandig zegmaar, toen werd dit blog geboren. Het mooie van bloggen? Mijn hoofd krijgt iets meer rust omdat ik de helft van mn gedachten hier dump, mijn tekeningen liggen niet alleen te verschrompelen maar worden op de kiek gezet. O ja dat was ik nog vergeten. Fotograferen behoort ook tot mijn hobby's:)
Ik hoop jullie ooit nog te spammen met fotoshoots waarbij ik achter de lens sta. Ooit.Nu ik mijn boekje heb open gedaan ben ik eigenlijk ook nieuwsgierig naar jou? Waarom lees jij eigenlijk deze algemene blahblah?

Heel veel lieve groetjes


2 opmerkingen:

  1. Ik volgde je al langer en ben zo onwijs gek op je nieuwe header! Zelf getekend? Echt hel erg mooi gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoihoi, dankjewel! Ja ik heb dit inderdaad zelf getekend, om het iets persoonlijker te maken!:)

      Verwijderen

You just made my day!