vrijdag 15 juli 2016

Instagrammers who travel the world


Rondrijden in een oud VW busje. Genietend van het uitzicht over de bergen of uitwaaien onder de palmen met een kokosnoot in de hand. Voor velen een droom, voor sommigen de realiteit...


@funforlouis
De man met de dreadlocks en gewapend met een camera. Samen met zijn vriendin Raya en nog een aantal vrienden reizen ze de wereld rond. Vliegen ze in helicopters, surfen op de mooiste plekken en hebben het leukste busje ever.


volg Louis op Instagram of YouTube

@kaesutherland
Een Dutchie die een eigen sieradenlijn heeft en haar kleding vooral in het buitenland haalt. Haar instagram staat vol kleurrijke kiekjes van eten, ijs, palmbomen en selfies.


Volg Kae hier

@gypsea_lust
Zoals Lauren zelf al zegt: "Let's get wander-fully lost". Reken maar dat je verdwaald als je haar foto's bekijkt. Voor je het weet ben je een uur verder.


Volg Lauren hier


Wat zijn jouw favoriete rondreizende instagrammers?
Let me know!

2 opmerkingen:

  1. Aaah, ik heb echt een hele lange tijd de vlogs van Louis gekeken & je herinnert me er weer aan dat dat ├ęcht iets is wat ik snel weer moet gaan doen. Hij komt altijd op zulke prachtige plekken. Ik vind de andere twee instagrammers ook echt tof, ik kende ze nog niet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja die filmpjes maken me nogal reislustig soms haha! Ik raad je zeker aan ze weer te kijken!:D

      Verwijderen

You just made my day!