woensdag 27 juli 2016

It's all about that desk Al een hele lange tijd wilde ik een nieuw bureau. Een groter bureau. Zodat ik meer ruimte heb voor mijn spullen ( en dus meer rommel kan maken). And finally.... Ik kocht een bureaublad en schragen. Om het bureaublad zit nog een kartonnen doos die ik er eigenlijk niet af wil halen. Ik teken graag op karton, knoei soms wel eens met verf en dan is dit ideaal toch?! Ik ben enthousiast en wil graag mijn creatieve ruimte met je delen...

Wat vinden jullie van deze desk?
Let me know!

2 opmerkingen:

 1. Ik begin echt verliefd te worden op jouw blog! Ik volgde je al via instagram, maar ik ga toch vaker een kijkje nemen op je blog. Wat een leuke artikelen schrijf je, echt heerlijk om te lezen! En wat een fijn plekje heb je. Ik zou willen dat ik zo'n bureautje had! (voor die van mij moet je goed zoeken, want die is verstopt onder een berg zooi, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aw lief dankjewel!:D
   Ennuh die zooi is heeeeel herkenbaar haha

   Verwijderen

You just made my day!