donderdag 13 april 2017

Kleurrijke Plekken in Nederland


Mij omschrijven kun je niet zonder het woord 'kleur' te noemen. Want ik hou van kleur. Nu ben ik de afgelopen weken op 2 plekken geweest die de moeite waard waren, het waard zijn om opnieuw heen te gaan en absoluut helemaal geweldig mooi en adembenemend zijn. Ik kan hier uren over doorpraten natuurlijk maar beelden vertellen meer dan woorden. 


Utrecht

Nu staat Utrecht al bekend als leuke stad. Ook wel bekend als de stad met mooie plekjes voor foto's. Maar eerlijk gezegd had ik dit steegje nog nooit gezien. Bewapend met camera's liepen we door het meest kleurrijke fotogenieke steegje ooit.

Dit steegje is te vinden in de buurt van de winkel van sinkel. Je moet hiervoor wel een eindje afdalen want het zit naast de gracht. 


 Ik was samen met Frans-Jan en hij heeft me dit steegje laten zien. Je snapt wel hoe dankbaar ik hem hiervoor ben!;) De geweldige foto waarbij ik enthousiast via de put (!!) omhoog kijk heeft hij ook gemaakt.

Den Haag

Samen met Lois ging ik naar den Haag. Nadat we ein-de-lijk een vintagewinkeltje vonden besloten we naar scheveningen te gaan. Het tegenovergestelde van het steegje in Utrecht: Scheveningen. Allebei mooi op hun eigen manier. Maar terwijl flitsende kleuren het palet is van Utrecht, Scheveningen is all pastel. En artsy!

Lois maakte een supermooie foto van mij die je op haar instagram kunt vinden: @loisdany
Mijn beste aankoop die dag was deze pet van Vintage Island!!!!

Wat zijn jouw favoriete plekjes om foto's te maken?
Let me know!

5 opmerkingen:

 1. Woaw wat een keureninfasie. Je word er gewoon meteen vrolijk van. Het straalt gewoon door je schermpje heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete plekjes om foto's te maken zijn trouwens in een leuke stad, in de natuur en op vakantie. (Volgens mij vind iedereen dat geweldig.) (Nog 7 weken.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja voor mij ook alledrie!! Alledrie als combinatie is helemaal perfect!:)
   Jaa aftellen kan gaan beginnen!

   Verwijderen
 3. Ahhh wow, die steeg in utrecht is zo gaaf! Daar wil ik echt eens heen! Wat een superleuke post!

  BeantwoordenVerwijderen

You just made my day!